Kamarier/Ndihmës Kamarier
1.Kryen të gjitha punët që kanë të bëjnë me shërbimin.
2.Kujdeset për gjendjen higjenike personale, mjeteve, gjërave konsumuese, lokalit
3.Respekton me përpikëmeri të gjitha ofertat rreth shërbimeve që kerkohen nga eprorët.
4.Shfrytëzon në mënyrë të kujdesshme dhe racionale mjetet dhe gjërat të cilat disponon
5. Respekton orarin e punës dhe orarin e shërbimit.
6.Duhet të jetë profesional, me përvojë dhe i besueshëm si dhe i aftë që t’i kryej në mënyrë profesionale detyrat e dhena brenda periudhës së pranueshme kohore.
7.Duhet të jetë i shkathët.
8.Duhet të përdor maturinë gjatë punës me njerëzit dhe detyrën.
9.Duhet të jetë i motivuar lartë dhe të ketë etik të fortë pune.
0 comments:
Post a Comment